omslagfoto

Burgemeester Hogguerstraat 759, Amsterdam € 150.000,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

Een magistraal vergezicht vanaf de 12e verdieping vanuit de woonkamer, met haar tijdloze prachtige zonsondergangen raken echt nooit verveeld, zelfs op een grauwe regenachtige dag is het uitzicht tijdloos.

Met het openbaar vervoer op loopafstand, ruime parkeergelegenheid en de A10 dichtbij, is dit zonder twijfel een "gemak dient de mens" vinkje. Ook op de fiets ben je in 20 minuten in het Centrum van Amsterdam.

De omgeving van de Sloterplas heeft veel groen en ruimte, waardoor het rondje om de Sloterplas een heerlijke ontspannen wandeling is of voor de sportieveling een mooi rondje hardlopen.

Het huis heeft door de inval van de zon een warme lichte sfeer en doordat het op de hoek gelegen is, heb je bij het ontwaken vanuit je slaapkamer een rustgevend uitzicht op de Sloterplas.

Een balkon over de gehele lengte van het appartement maken voorjaarsdagen, lange zomeravonden een reden om thuis te komen.

Het huis is voorzien van praktische inbouwkasten en een grote berging op de begane grond voor al je extra's.

Vele jaren met plezier gewoond, nu is het tijd voor een nieuwe fase samen met mijn vriendin.

Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hendriks Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 150.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type galerijflat, appartement
Ligging aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 46 m²
Inhoud 155 m³
Bouwjaar 1963
Slaapkamers 1
Woonlagen 1
Servicekosten € 162,- p/m
Tuin geen tuin
Garage geen garage
Schuur box
Verwarming blokverwarming
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Amsterdam West

Amsterdam West

Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Als je door de straten loopt, voel je je direct thuis. Ook wat activiteiten, evementen en festivals betreft, is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Stadsdeel: West
Stadsdeel West is per 1 mei 2010 ontstaan door het samengaan van de voormalige stadsdelen Bos en Lommer, de Baarsjes, Oud-West en Westerpark.

Onderwijs
Natuurlijk gaan kinderen naar school om te leren. Maar ze doen er veel méér. Ze maken vriendjes en vriendinnetjes met wie ze op school, thuis en op straat spelen. Ze komen in contact met andere culturen en gewoonten. En ze doen ervaringen op waar ze de rest van hun leven plezier aan kunnen beleven. Ook de ouders spreken elkaar op school. De school vormt zo een ontmoetingsplek in de buurt. In deze omgeving zijn voldoende scholen en kinderopvang aanwezig.

Sport en recreatie
Stadsdeel West is een sportief stadsdeel. Daarom vindt u hier voor bijna alle sporten wel een sportvereniging. Er zijn veel speeltuinen en sportveldjes en er worden veel activiteiten en festivals georganiseerd.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Burgemeester Hogguerstraat 759 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Amsterdam en omgeving

Bekijk alle woningen die Hoekstra & van Eck Amsterdam West in de verkoop heeft