omslagfoto

Henri Dunantlaan 15, Apeldoorn € 149.500,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

Dit betreft een voormalig huurwoning. Omdat de eigenaar nooit zelf de woning heeft bewoond zijn er een aantal extra artikelen die worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Extra bepalingen: Verkoper attendeert de koper uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve de koper niet kan informeren over eigenschappen van cq. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen cq. gebreken voor risico en rekening van koper komen dat bij de vaststelling van de koopprijs hiermee rekening is gehouden. De woning wordt opgeleverd in de staat waarin deze zich bevindt tijdens de aankoop. Alle roerende en overige onroerende zaken welke zich op dat moment in en om de woning bevinden zullen achterblijven tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen. De verkoper staat niet in voor de kwaliteit en/of werking van door huurder aangebrachte zaken in of aan de onroerende zaak, zoals zonwering, open haarden etc. De verkoper kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het legen/ontbreken/beschadigen van containers. Wanneer er geen grofvuilpas of diftarpas aanwezig is in de woning kan de verkoper hiervoor niet worden aangesproken. In dat geval dient de koper zelf voor nieuwe te zorgen en komen de extra kosten hiervan voor rekening van de koper.
koper dient gebruik te maken van de notaris van de verkoper. Kosten hiervoor zijn voor de koper.
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hendriks Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 149.500,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type portiekflat, appartement
Ligging in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 101 m²
Inhoud 320 m³
Bouwjaar 1969
Slaapkamers 3
Woonlagen 14
Servicekosten € 0,- p/m
Tuin geen tuin
Garage geen garage
Schuur box
Verwarming blokverwarming
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Apeldoorn

Apeldoorn

Apeldoorn heeft de laatste jaren een gezonde groei doorgemaakt en is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 155.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek.

Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het 'Groene hart van de Veluwe'. De Koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt één van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reeën en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een 'Koninklijke Stad', bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zéér aantrekkelijk.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Henri Dunantlaan 15 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Apeldoorn en omgeving

Bekijk alle woningen die Hendriks MakelaardijApeldoorn in de verkoop heeft