omslagfoto

Judas Taddeusplein 35, Eindhoven € 175.000,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

Helaas moeten wij het appartement van mijn moeder verkopen. Mijn moeder is onlangs overleden. Ze heeft hier als eerste bewoonster altijd met veel plezier gewoond. Je kunt hier fijn wandelen door de mooie parken dicht in de buurt. Er zijn vele winkels en eetgelegenheden op het plein. Onder het appartement bevindt zich een grote supermarkt. Het is ook vlakbij het centrum en strijp-S. De fontys hogeschool en de TU zijn op fietsafstand.

Het appartement heeft een aparte berging beneden, maar ook een aparte fietsenberging. In de kelder bevind zich een parkeergarage met eigen parkeerplaats. Wij kwamen altijd graag op bezoek, zeker in de zomer heerlijk op het grote balkon zitten en van het uitzicht genieten. Als je het appartement binnenkomt is er een mooie houten trap en aangelegde tuin buiten. Kortom voor een fijne plek om te wonen. Er wonen hier bewoners van alle leeftijden dit maakt het ook dat het gezellig wonen is.

Mijn moeder vond het heerlijk om hier te wonen! Wij wensen dit de volgende bewoners ook toe. Hopelijk tot ziens.
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hendriks Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 175.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type galerijflat
Ligging in woonwijk
Woonoppervlakte 80 m²
Inhoud 240 m³
Bouwjaar 2000
Slaapkamers 2
Woonlagen 1
Servicekosten € 150,- p/m
Tuin geen tuin
Garage parkeerkelder
Verwarming c.v.-ketel
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Eindhoven

Eindhoven

Een jonge, dynamische stad met een moderne uitstraling maar met een warm, Brabants hart. Zo laat Eindhoven zich het best omschrijven. In amper een eeuw tijd groeide dat kleine boerenstadje in de Kempen met amper 5000 inwoners uit tot een volwaardige stad met 200.000 inwoners. In omvang de vijfde stad van Nederland en het centrum van een gebied met ruim 700.000 inwoners. Die recente geschiedenis weerspiegelt zich in het uiterlijk van Eindhoven. Gebouwen en fabriekshallen uit de jaren twintig en dertig worden afgewisseld door eigentijdse kantoortorens voor bedrijven in high tech en zakelijke dienstverlening.

Winkels in alle soorten en maten, talloze cafés, terrasjes en restaurants met keukens uit alle windstreken geven het centrum de gezellige en levendige aanblik die hoort bij een grootstedelijke ambiance. De goede sociale en culturele voorzieningen, de ruime opzet, het vele groen en het typisch Brabantse landschap in de directe omgeving maken Eindhoven tot een stad waar het plezierig wonen, werken en leven is.

Het woonklimaat in Eindhoven is zéér aantrekkelijk.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Judas Taddeusplein 35 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Eindhoven en omgeving

Bekijk alle woningen die Hendriks Makelaardij Eindhoven in de verkoop heeft