omslagfoto

de Koppele 429, Eindhoven € 160.000,- k.k. Verkocht

naar boven

Verkoper vertelt

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn appartement!

Ik ben Lonneke en woon sinds 2007 met veel plezier aan De Koppele 429. Het appartementencomplex is ideaal gelegen ten opzichte van mijn werk in Mierlo. Ook zit je zo op de snelweg A2 (Den Bosch) A58 (Tilburg/ Breda) en de A50 (Nijmegen/ Arnhem). Ik doe mijn boodschappen in het winkelcentrum op 5 minuten loopafstand. En met 20 minuten fietsen ben ik in het centrum van Eindhoven voor een drankje met vrienden. De locatie is perfect.

Natuurlijk is dat niet de enige reden waarom ik verliefd geworden ben op deze flat. Het appartement is erg ruim en heeft een logische indeling. De originele glazen schuifwand zorgt voor een gezellige eet- of speelkamer en doorbreekt de woonkamer. Deze glazen wand zorgt er ook voor dat de zon door mijn huis blijft schijnen.

Het appartement is op de 2e verdieping, dus ga ik meestal met de trap, de lift gebruik ik alleen als ik zware spullen moet tillen.

Ik kijk graag vanuit de woonkamer naar de prachtige bomen aan de Kennedylaan die ieder seizoen veranderen van vorm en kleur.

Na 10 jaar hier fijn gewoond te hebben zoek ik mijn geluk in België waar ik ga werken en samenwonen met mijn vriend. Wie weet geef ik aan jou/ jullie het stokje door om met net zoveel plezier te wonen als dat ik heb gedaan in dit fijne huis.

Groetjes Lonneke
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hendriks Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 160.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type tussenverdieping, appartement
Ligging in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 88 m²
Inhoud 280 m³
Bouwjaar 1969
Slaapkamers 2
Woonlagen 11
Servicekosten € 121,- p/m
Tuin geen tuin
Garage geen garage
Schuur inpandig
Verwarming blokverwarming
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Eindhoven

Eindhoven

Een jonge, dynamische stad met een moderne uitstraling maar met een warm, Brabants hart. Zo laat Eindhoven zich het best omschrijven. In amper een eeuw tijd groeide dat kleine boerenstadje in de Kempen met amper 5000 inwoners uit tot een volwaardige stad met 200.000 inwoners. In omvang de vijfde stad van Nederland en het centrum van een gebied met ruim 700.000 inwoners. Die recente geschiedenis weerspiegelt zich in het uiterlijk van Eindhoven. Gebouwen en fabriekshallen uit de jaren twintig en dertig worden afgewisseld door eigentijdse kantoortorens voor bedrijven in high tech en zakelijke dienstverlening.

Winkels in alle soorten en maten, talloze cafés, terrasjes en restaurants met keukens uit alle windstreken geven het centrum de gezellige en levendige aanblik die hoort bij een grootstedelijke ambiance. De goede sociale en culturele voorzieningen, de ruime opzet, het vele groen en het typisch Brabantse landschap in de directe omgeving maken Eindhoven tot een stad waar het plezierig wonen, werken en leven is.

Het woonklimaat in Eindhoven is zéér aantrekkelijk.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

de Koppele 429 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Eindhoven en omgeving

Bekijk alle woningen die Hendriks Makelaardij Eindhoven in de verkoop heeft