1034603_Fotografie_presentatie-huis.jpg

UW HUIS VERKOPEN?

Voor elk huis een unieke, op maat gemaakte, woningpresentatie!

1034606_imac_woningdetailpagina_blauw_online-woningpresentatie.jpg

Online Woningpresentatie

Onze woningpresentatie geeft het echte WOW-gevoel, het gevoel dat een iemand moet hebben bij het kopen van een huis. Op een trendy manier en met behulp van een steunkleur wordt uw woning op unieke wijze gepresenteerd. Alle benodigde informatie is hier te vinden maar ook extra’s zoals een woningvideo en een 3D beleving. U als verkoper kunt hier uw zegje doen over uw huis en uw fijne woonervaringen overbrengen. Bekijk onze woningen en ervaar het zelf!

Onze Brochure

 Bij Hendriks Makelaardij kunt u uitgaan van een optimale presentatie van uw woning. Zo ook de brochure, onze trots, uw visitekaartje. Ieder huis krijgt een eigen, professioneel opgemaakt magazine. In ons magazine worden de belangrijkste elementen van uw woning uitgelicht, elementen waar kopers naar op zoek zijn. Onze brochure nodigt uit om door te bladeren. Potentiële kopers komen zo, op een geheel vrijblijvende en persoonlijke manier, in aanraking met uw huis. Zo creëren wij meteen het juiste ‘woongevoel’.

 

1034597_Fotografie_nikon-wit.jpg

Professionele Fotografie

Om het juiste ‘woongevoel’ over te kunnen brengen, zijn professionele maar toch ook sfeervolle foto’s onmisbaar. Hier schakelen wij professionele fotografen voor in die precies weten hoe jouw huis het beste kan worden vastgelegd. Zo komt uw huis optimaal tot zijn recht, zowel online als in de brochure.

Woningvideo

Naast professionele foto’s maken wij standaard voor iedere woning een professionele video. Deze video geeft de potentiële koper direct een duidelijk beeld van uw woning. Vooral de indeling en de ruimtes worden op deze manier volledig inzichtelijk. Daarbij is de woningvideo een ideaal promotiemiddel op de diverse internet -en social media kanalen.

1034611_VOOR_Digitale-fotostyling_virtuele-styling.jpg
1034612_NA_Digitale-fotostyling_virtuele-styling.jpg

Digitale Fotostyling

Is uw woning verouderd of staat het leeg? Dan kunnen wij aan de hand van een digitale fotostyling toch het ‘woongevoel’ creëren en de potentie van uw woning laten zien. Door middel van de nieuwste technieken wordt uw huis digitaal opnieuw ingericht. Hierdoor weten we potentiële kopers een goed beeld te geven over de mogelijkheden die uw woning allemaal biedt.

Uw woning in 3D

Een woning vanuit thuis in 3D bekijken? Bij Hendriks Makelaardij is het mogelijk. Wij voorzien al onze woningen standaard van dit moderne middel. 3D geeft inzicht in de aanwezige ruimtes en laat ervaren hoe een ruimte ‘voelt’. Een complete tour in 3D laat zien hoe je van de ene kamer naar de hal loopt of naar boven, de trap op, de badkamer in. Alsof je in het huis bent en er zelf doorheen wandelt. Het geeft een veel beter beeld dan foto's of video's alleen waardoor de beleving wordt versterkt en meer interesse wordt gewekt. Een 3D bezichtiging zelf ervaren? Onze makelaar laat het u graag zien!

1034585_3D_Plattegronden.jpg

Plattegronden

Woningzoekenden willen zoveel mogelijk weten van alle ruimtes, uw huis wordt daarom professioneel ingemeten. Aan de hand hiervan worden plattegronden gemaakt, deze zijn vervolgens te bekijken op de woningpagina. De plattegronden kunnen in zowel 2D als 3D worden weergegeven. 

1034539_Funda_mockup_hendriks-makelaardij.jpg

Funda

Uiteraard mag een plaatsing van uw woning op Funda niet ontbreken. Funda is veruit de meeste bezochte woningsite, miljoenen potentiële kopers bezoeken jaarlijks deze website. Wij zorgen ervoor dat uw woning tot in detail wordt aangemeld en voldoet aan alle eisen van Funda. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke ranking, zo staat uw woning altijd bovenaan in de zoekresultaten en dát valt op! 

naar boven

Afspraak maken?

Bekijk onze vestigingen
Elke dag tot 23.00 uur voor u bereikbaar
Overzichtskaart van Nederland met alle vestigingen aangegeven
Plan afspraak