Afspraak maken?
Hendriks is elke dag tot 23 uur bereikbaar voor al je vragen!
Advieskeuze.nl

Altijd verzekerd van de beste verzekeringen!

Zekerheid en een persoonlijke aanpak zijn de belangrijkste punten bij het afsluiten van een verzekering; we komen graag bij u langs om u te adviseren over verzekeringen die aansluiten bij uw situatie.

Landelijke dekking!
Landelijke dekking!

Hendriks Verzekeringen

Wij beschikken over een ervaren team van verzekeringsadviseurs en schadebehandelaars en zijn bevoegd tot schade-uitkering. Zekerheid en een persoonlijke aanpak zijn de belangrijkste punten bij het afsluiten van een verzekering; we komen graag bij u langs om u te adviseren over verzekeringen die aansluiten bij uw situatie. Onze vooruitstrevende manier van werken in combinatie met een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u gegarandeerd bent van een zorgeloze en snelle afhandeling bij eventuele schade.
Kortom; wij verzekeren u van de beste verzekeringen.

Meer over ons

Een ongeluk zit in een
Een ongeluk zit in eenklein hoekje

Schade melden

Heeft u onverhoopt schade? Door onze goede afspraken met diverse verzekeraars en onze bevoegdheid tot schade-uitkering, kunnen wij een snelle afhandeling garanderen. Op de volgende pagina vindt u alle noodnummers, schadeformulieren en belangrijke informatie. Zo kunt u gemakkelijk uw schade melden en zorgen wij voor een passende en snelle afhandeling.  

Meld hier uw schade

Online je premie
Online je premieberekenen

Bereken uw premie

Wilt u snel en gemakkelijk een indicatie hebben van premies voor diverse verzekeringen? Samen met NH1816 Verzekeringen hebben wij een tool ontwikkeld waarmee u uw premie kunt berekenen. In deze tool kunt u diverse verzekeringen afstemmen op uw behoeften en wensen. Aan de hand hiervan geven wij u een zo duidelijk mogelijke indicatie van de te verwachten premie.

Bereken uw premie

Kies voor
Kies vooronafhankelijk advies

Verzekeringen

Van een autoverzekering tot een inboedelverzekering, en van een reisverzekering tot een uitvaartverzekering; slechts een greep uit de verzekeringen waarmee wij u bij Hendriks Verzekeringen mee van dienst kunnen zijn. Door middel van een persoonlijk advies helpen wij u bij de zoektocht naar verzekeringen die passen bij úw situatie. Daarbij voorkomen wij dubbele dekkingen en overbodige verzekeringen. Sluit u meerdere verzekeringen via ons af? Dan profiteert u van onze 10% pakketkorting regeling.  Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede prijs/kwaliteit-verhouding!

Bekijk onze verzekeringen

Ook op zakelijk gebied
Ook op zakelijk gebiedgoed verzekerd!

Zakelijke verzekeringen

U als ondernemer bent altijd druk met uw bedrijf, u doet waar u goed in bent. Toch komen er bij het ondernemerschap ook veel risico’s kijken, iets wat u niet over het hoofd wilt zien. Goed verzekerd zijn is heel belangrijk maar zeker niet minder gecompliceerd. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen en kunnen u helpen door totaaloplossingen op maat te bieden. Wij komen graag langs om een inventarisatie te maken van uw wagenpark, bedrijfsmiddelen en computers- en elektronica. Een gedegen risicoanalyse is in onze ogen hierin onmisbaar. Aan de hand hiervan kunnen wij u een passend voorstel doen zodat u ten allen tijden goed verzekerd bent.

Onze zakelijke dienstverlening

 

Snel en makkelijk
Snel en makkelijkOnline dossier

Mijn Polis

Bent u in het bezit van een klantendossierpas?

Log u dan hier in voor uw klantendossier. Uw gebruikersnaam en wachtwoord vindt u op uw pas.

Inloggen

naar boven

Afspraak maken?

Afspraak maken?
Hendriks is elke dag tot 23 uur bereikbaar voor al je vragen!
Plan afspraak
naar boven