1035993_Reisverzekering-2.jpg

Recreatie & reizen

Reisverzekering

Als je zorgeloos op vakantie wilt, zorg je voor een complete reisverzekering. Hendriks Verzekeringen helpt je graag bij het samenstellen van de juiste verzekering. Want die is geheel afhankelijk van je reisbestemming en reisstijl! Je kunt kiezen uit een kortlopende en een doorlopende verzekering, die je naar wens kunt uitbreiden met aanvullende verzekeringen.

Caravanverzekering

Verzeker je tegen diefstal, stormschade of beschadiging aan je caravan of vouwwagen. Je kunt je inboedel, voortent en aanbouw meeverzekeren.

Zorg er daarom voor dat je toercaravan of vouwwagen door de FOCWA is gekeurd. Voor toercaravans vanaf € 11.500,- die jonger zijn dan vijf jaar, zijn een wielklem en een koppelingsslot (beide VIP/TNO goedgekeurd) vereist. Voor overige toercaravans wordt dit dringend geadviseerd. De premie van je caravanverzekering is onder andere afhankelijk van de nieuwwaarde van je caravan of vouwwagen. Als je kiest voor de aanvullende hagelschadedekking en je caravan heeft een hagelbestendig dak, betaal je minder premie. 

naar boven

Afspraak maken?

Bekijk onze vestigingen
Elke dag tot 23.00 uur voor u bereikbaar
Overzichtskaart van Nederland met alle vestigingen aangegeven
Plan afspraak