omslagfoto

Korvelseweg 180-05, Tilburg € 139.500,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

naar boven

Verkoper vertelt

Dit leuke appartement ligt gelegen aan de levendige Korvelseweg. Korvelseweg is een van de belangrijkste invalswegen richting het centrum. Op de korvelseweg tref je veelal allerlei winkels, kantoren en woonhuizen. Door deze veelzijdigheid maakt dat de korvelseweg een gezellige straat is waar veel te doen is. Tevens zijn er voldoende winkels aanwezig voor de eerste levensbehoefte. Het appartement ligt op korte afstand van het stadscentrum en centraal station. Gaat u de andere kant uit dan zit u zo op de snelweg richting Den Bosch, Breda, Eindhoven en België.
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hendriks Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 139.500,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type galerijflat, appartement
Ligging in centrum
Woonoppervlakte 54 m²
Inhoud 175 m³
Bouwjaar 2009
Slaapkamers 2
Woonlagen 4
Servicekosten € 92,- p/m
Tuin geen tuin
Garage parkeerplaats
Verwarming c.v.-ketel
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Tilburg

Tilburg

Het bruisende hart van Midden-Brabant, is van oudsher een industriestad. Tilburg was vroeger de wolstad van Nederland, nu staat het bekend om de grote variëteit aan middelgrote en kleinere bedrijven in vele industriële sectoren. Per 1 januari 2012 had de gemeente 188.550 inwoners.

Tilburg heeft drie stations: Tilburg CS, Station Tilburg Universiteit en Tilburg Reeshof. Ook heeft Tilburg een uitstekend netwerk van fietspaden: de zogenaamde Sternet-routes In tegenstelling tot veel andere steden van vergelijkbare grootte ligt Tilburg slechts aan één belangrijke snelweg. Dat is de A58.

Het stadscentrum biedt vele uitgaansmogelijkheden, waaronder stadsschouwburg, popcentrum 013 en gezellige kroegen. En niet te vergeten de jaarlijks terugkerende gezelligheid van Tilburg Trakteert met o.a. de Tilburgse Kermis, Festival Mundial, Ten Miles en Hap & Stap.

Tilburg is zeker een studentenstad te noemen; De Universiteit van Tilburg (UVT), Fontys Hogescholen, en ROC Midden-Brabant is een greep uit het onderwijsaanbod in Tilburg. Ook het aanbod van middelbaar onderwijs en basisscholen is omvangrijk.

Tilburg kent talloze sportverenigingen met als bekendste uiteraard voetbalclub Willem II. Maar ook zijn we goed vertegenwoordigd in het hockey met drie hockeyclubs. Sinds 2010 beschikt Tilburg over een eigen (400m) ijsbaan genoemd de Ireen Wüst IJsbaan.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Korvelseweg 180-05 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Tilburg en omgeving

Bekijk alle woningen die Hendriks MakelaardijTilburg in de verkoop heeft