foto van Perry de Weerd
Aanbod
Erkend Financieel Adviseur logo

Onze hypotheekadviseurs in Apeldoorn

Een huis kopen in Apeldoorn is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past en op jouw toekomst is berekend. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs bij De Hypotheekshop Apeldoorn Noord helpen je hier graag bij.

De Hypotheekshop Apeldoorn Noord
Meer weten over de hypotheekadviseurs vanDe Hypotheekshop Apeldoorn Noord

De Hypotheekshop Apeldoorn Noord

Zwolseweg 208, 7315 GP Apeldoorn

T 055 20 20 920

E apeldoorn758@hypotheekshop.nl

maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur

Contact
naar boven

Nieuw in de verkoop in de regio Apeldoorn 129woningen
in verkoop

Naar woningaanbod
naar boven

Rentevergelijker

Vergelijk hier de actuele hypotheekrentes:

1036458_Hendriks_Meest-verkopende-makelaars_BOG_landkaartje.png

De Hypotheekshop Apeldoorn Noord

Een huis kopen in de regio Apeldoorn is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past en op jouw toekomst is berekend. Bij De Hypotheekshop Apeldoorn Noord gaan wij samen met jou op zoek naar de hypotheek die perfect aansluit bij jouw situatie. 

Als starter een huis huren of
Als starter een huis huren of toch kopen?

Starter, waar begin je?

Je bent klaar voor de volgende stap, je eerste eigen huis in de omgeving van Apeldoorn. Bij je eerste woning is het belangrijk om de volgende zaken goed op een rijtje te hebben; moet je gaan kopen of huren? Hoeveel kun je maximaal lenen? Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Hoe zit het met die lage hypotheekrente? De juiste hulp is belangrijk bij deze grote stap, De Hypotheekshop Apeldoorn Noord biedt je deze hulp graag.

Starters

Hypotheek meenemen of
Hypotheek meenemen ofoversluiten?

Verhuizen, en nu?

Je bent toe aan de volgende stap; een nieuwe woning in Apeldoorn. Hoewel je al eerder een huis hebt gekocht, is het belangrijk om je ook nu weer goed te laten adviseren. Kun jij je hypotheek het beste oversluiten of meenemen? Kan je hypotheek verhoogd worden? Kun je eventueel dubbele maandlasten betalen? Welke kosten brengt verhuizen met zich mee? Onze hypotheekadviseur in Apeldoorn is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en helpt je graag!

Verhuizen

1036461_1034965_Hypotheekshop_Hendriks_Makelaardij_Onafhankelijk-advies.jpg

Oversluiten, kan het goedkoper?

Besparen op je maandlasten zou natuurlijk ideaal zijn, maar is het ook mogelijk? Het kan voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten, maar wegen de kosten van het oversluiten ook op tegen de voordelen? Biedt oversluiten van de hypotheek je zowel op de korte als op lange termijn voordelen? Laten de voorwaarden van je huidige hypotheek oversluiten toe? Wij zoeken het graag voor je uit in Apeldoorn!

Oversluiten

Wat kan ik maximaal lenen?

Voordat je op zoek gaat naar je droomhuis in Apeldoorn is het handig om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo kun je gericht zoeken naar een droomhuis dat ook nog een binnen het budget past. Benieuwd hoeveel jij maximaal kunt lenen?

Wat kan ik maximaal lenen?

Wat gaat de hypotheek
Wat gaat de hypotheeknu kosten?

Wat worden mijn maandlasten?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen, nog belangrijker is het om te weten hoeveel je dit maandelijks gaat kosten. Een eigen huis in Apeldoorn is leuk, maar daarnaast wil je natuurlijk wel nog leuke dingen blijven doen. Het berekenen van je maandlasten kan erg ingewikkeld zijn. De hoogte van de maandlasten verschillen namelijk per hypotheek. Het is belangrijk dat de maandlasten makkelijk in je financiële plaatje passen. Onze hypotheekadviseurs in Apeldoorn gaan graag met je om tafel zitten om zo samen te kijken voor de juiste hypotheekvorm en te zorgen voor passende maandlasten.

naar boven

Afspraak maken?

Plan afspraak
naar boven

Route & Bereikbaarheid